Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tatil sezonunu açan Defne Samyeli’nden plaj pozu gecikmedi

Spikerlik kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Defne Samyeli, tatile çıktı. Karayipler tatilinden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Samyeli, plajda verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Samyeli fit haliyle dikkat çekti.

|

Eski haber spikeri Defne Samyeli, oyunculuk kariyerinin ardından şimdilerde şarkıcılık yapıyor. Ünlü isim, iddialı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı kameralara yansıyan Samyeli'nin, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut'la yeni bir aşka yelken açması hakkında, "Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez" yorumunda bulunduğu iddia edilmişti.

"BENİ BAŞKA İNSANLARLA AYNI HABERLERE MEZE YAPIYORSUNUZ"
Sonrasında Etiler'de görüntülenen 49 yaşındaki güzel, mekan çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt vermiş; "Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin hayatı hakkında cevap vermişim ki gönderme yapayım? Beni başka insanlarla aynı haberlere meze yapıyorsunuz. Neden videolu yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de 'Demek ki konuşmamam gerekiyor' diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"BENİ YIPRATIYOR"
Kendisine yöneltilen sorunun "Son günlerde çiftlerin arasındaki yaş farkı çok konuşuluyor, siz ne düşünüyorsunuz? olduğunu söyleyen Samyeli, "Sahne kıyafetlerinden sebze meyve fiyatlarına kadar ne soruluyorsa cevap vermeye çalışıyorum. Politika sorun, cevap vereyim ama başkalarının hayatı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendirmeyen konularda da konuşmak istemiyorum. Bana sorulan soru yaş farkının çok gündem olduğuydu. Ben de 'Neden gündem olsun, benim anne babamın arasında 32 yaş var' şeklinde yanıt verdim. Orada yapılan haberin muhatabı olan şahısların adı bile geçmeden sorulan her soruya cevap vererek, sizleri kırmamaya özen gösteriyorum ama çıkan haberde başkalarının ilişkilerine yorum yapmış gibi göstermek beni yıpratıyor. Lütfen bu haberi yapan arkadaşlar dikkat etsin" şeklinde konuşmuştu.

PLAJDA POZ VERDİ
Defne Samyeli, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Karayipler tatilinden paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Samyeli, plajda poz verdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşım, kısa sürede gündem olurken Samyeli fit haliyle dikkat çekti.

Samyeli'nin yorumlarını sınırlandırdığı paylaşım binlerce beğeni alırken sosyal medyada hızla yayıldı ve şarkıcı için "Kim der iki çocuk annesi diye?" yorumu yapıldı.

"ORTADA KONUŞULACAK BİR KONU YOK"
Öte yandan Defne Samyeli, önceki haftalarda hakkında çıkan Onur Arıkan ile aşk yaşadığı haberlerine ise, "İsimler üzerinden konuşmak istemiyorum, sahneme herkes geliyor ama yakalandı şeklinde çıkan haberleri sevmiyorum. Ortada konuşulacak bir konu yok çünkü" diye cevap vermişti.

NE OLMUŞTU?
Defne Samyeli ile iş insanı Onur Arıkan birlikte görüntülenmişti. İkili, Samyeli’nin sahne aldığı mekanda, gece boyunca birbirlerinin gözlerine bakarak şarkılar söylemişlerdi. Çift, gece sonunda mekandan birlikte çıkacağı sırada kapıda basın mensuplarının olduğunu duyunca, hedef şaşırtmayı denese de başarılı olamamıştı.

Basın mensuplarının "Onur Arıkan ile aşk haberleriniz çıkmıştı, bugün de sizi izlemeye geldi. Hayırlı olsun, yeni ilişkiniz hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna Samyeli, "Özel hayatımla ilgili konuşmayacağım" diyerek uzaklaşmıştı.

Onur Arıkan'ın ise gece sonunda bir kadın ile taksiye binerek, başka bir mekanda eğlencesine devam etmiş izlenimi vermeye çalışması da dikkat çekmişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.