Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tatlım Tatlım oyuncuları ve konusu! Tatlım Tatlım filmi uyarlama mı, nerede çekildi?

Tatlım Tatlım filmi, 2017 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki yapımdır. Filmin başrolleirnde Gupse Özay, Büşra Pekin ve Şebnem Bozoklu yer alıyor. Bir partide tanışan dört çiftin hikayeisnin anlatıldığı Tatlım Tatlım filmi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde.

|

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği Tatlım Tatlım filmi, 2017 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Film, Yılmaz Erdoğan'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunundan uyarlandı. Sevilen filmin çekimleri ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleşti.

TATLIM TATLIM FİLMİ KONUSU

Tatlım Tatlım, aynı partide tanışan dört çiftin hikâyesini anlatıyor. Dört ayrı çift aynı partide tanışır ve aralarında tatlım-tatlım bir ilişki başlar ise… Ve bu haybeden gerçeküstü bir aşk ise... İlişkinin her evresi bir durum komedisi iken, bir an hoşlaşılıp ardından hemen didişilir ise... Akla şöyle bir soru gelebilir mi: Ey sevgili sevgililer sizin aşka işiniz yok mu?

TATLIM TATLIM OYUNCULARI

Aylin Kontente
Bülent Emrah Parlak
Büşra Pekin
Çağlar Çorumlu
Fatih Artman
Gupse Özay
Serkan Keskin
Şebnem Bozoklu

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.