Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

TECAVÜZ SEYiRCiYi SARSTI

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Ses getiren sahne, beklendiği gibi Beren Saat’in canlandırdığı Fatmagül karakterinin dört gencin tecavüzüne uğradığı anlar oldu

|

* Yönetmen Hilal Saral, Çeşme’de kurulan sette tecavüz sahnelerini 7 kez çekti. En yumuşak olanı ekrana getirildi ama buna rağmen seyirci Fatmagül’ün dramına çok üzüldü.
* YORUMLARDA, “Sinirim bozuldu, gerildik, ibretlik görüntüler” ifadeleri dikkat çekiyor.
* BAZI ünlüler “Beren Saat, Bihter’i unutturdu” derken, bazıları hâlâ genç oyuncunun Bihter olarak kalması gerektiğini düşünüyor.

İlk bölümüyle zirvede
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ Star TV’deki Beşiktaş-CSKA Sofya maçının ardından en çok izlenen yapım oldu. Dizi, aldığı reytingle açılış bölümüyle en iyi iş yapan diziler arasına girdi.

twitter'da'da Fatmagül yorumları
Seray Sever: Beren çok iyi oyuncu ama o masum yüzünü daha keyifli rollerde görmeyi tercih ederim. Sevmedim bu diziyi, sinir bozucu.
Ebru Destan: Tecavüz sahnesi beni gerdi. Fatmagül’ün suçu ne gerçekten?
Demet Akalın: Beren, ‘Bihter’i unutturmuş. Süper... Tebrikler Ay Yapım.
Ece Erken: İbretlik görüntüler bence, gerçekçi, zorlayıcı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.