Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tedbirli Kenan!

Yaz başında Açıkhava’da verdiği konserde sahne boşluğuna düşen Kenan Doğulu, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Sevilen popçu boşlukları mazgalla kapattırdı.

|

Ünlü popçu Kenan Doğulu, önceki akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleştirilen 'ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri' kapsamında sahne aldı. 3 saat boyunca söylediği şarkılarla muhteşem bir geceye imza atan şarkıcı, geçtiğimiz yaz yaşadığı talihsiz olay yüzünden tedbiri elden bırakmadı. Popçu, sahnedeki boşlukları mazgalla kapattırdı..

Daha önce sahnedeki boşluğa düşerek yürekleri ağza getiren Kenan Doğulu, sahnede düşme korkusu olduğunu söyledi. Ayağı her kaydığında toparlanan şarkıcı "Yeniyorum seni travma, yeniyorum" diyerek de hayranlarını gülümsetti. (Takvim)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.