Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Tehlikeli Karım' geliyor

Ünlü oyuncular Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir, pazar günü Show TV’de ekrana gelecek 'Tehlikeli Karım' dizisi için bir araya geldi.

|

Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in 'Derin' ve 'Alper' karakterlerine hayat verdiği 'Tehlikeli Karım' dizisi; bir karı kocanın aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı yapımda; Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in yanı sıra Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar rol alıyor.

'Tehlikeli Karım' dizisi, 25 Mart Pazar günü saat 20.00’de Show TV’de başlayacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.