Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tektaş pozu

Tuvana Büyükçınar’ın defilesini düğün hazırlıkları yapan ünlü isimler izledi. Gelinlik ve damatlık fuarının kapanışındaki şovda Sinem Kobal tektaşıyla dikkat çekti.

|

Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi alan Sinem Kobal, önceki gün Tuvana Büyükçınar’ın gelinlik ve damatlık fuarı kapsamında düzenlediği defileyi izledi. Oyuncu, sevgilisinin aldığı tektaşla ilk kez görüntülendi. Fashionist’in kapanışında ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ adlı koleksiyonunu tanıtan Büyükçınar’ın defilesine podyum kazaları damga vurdu.

Podyumda yabancı bir mankenin elbise askısının inmesinin ardından bir model ise eteğinin strafora takılmasıyla düşme tehlikesi atlattı. Çağla Şıkel ile Didem Soydan’ın baş manken olduğu defileyi izleyen Burcu Esmersoy, Tuna Aksu’yla evlilik alışverişine çıktığı haberleri üzerine “Daha önce evlendiğim için normalde evimden bir şey götürürüm. Yeni ev alışverişi yapılmaz artık” diye konuştu.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.