Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tesadüfen keşfetti

‘Ateş Böceği’ şarkısından sonra Barış Manço klasiği ‘Kara Sevda’yla gündemde olan Mithat Can Özer, dijital yaşam ve kültür dergisi GZone’a konuk oldu.

|

İlk olarak annesi Sezen Aksu için aranjeler yaparak adını duyurmaya başlayan müzisyen, bir gün mutfakta şarkı söylerken annesinin yaşadığı şoku anlattı. Özer, “Annem beni duyunca, ‘Nasıl bizden gizlersin bunu?’ dedi. Gizledim çünkü başıma ne geleceğini biliyordum. Kötü de olmadı. Hemen sonrasında şarkı yazmayı denemek vardı. Denedim, oldu ve çok sevdim. Elimde müzik yapmak için gerekli bütün malzeme vardı. Gerisi de çorap söküğü gibi geldi zaten” şeklinde konuştu. Ağırlıklı olarak rock müzik dinlediğini ifade eden müzisyen, kendisini en çok Onno Tunç’un ve annesinin etkilediğini belirtti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.