Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

TİYATRO ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından verilen ‘Tiyatro Ödülleri 2011’ töreni...

|

Tiyatro Tiyatro dergisi tarafından verilen ‘Tiyatro Ödülleri 2011’ töreni önceki akşam Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlendi. Ödüllerde bu yıl ilk kez yeni bir uygulamaya geçildi. Seçici Kurul üyeleri oylarını tören sırasında açıkladı; aynı anda barkovizyonda adayların aldığı oylar sıralandı ve kazanan aday son oy kullanıldığında belirlendi. Gazeteci ve oyuncu Enver Aysever’in sunuculuğunu üstlendiği törende, Macide Tanır’a teşekkür plaketi sunuldu. Ödülü Tanır adına Genco Erkal aldı.
Tiyatro Ödülleri 2011’de yılın yapımı, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun ‘Ölüleri Gömün’ adlı oyunu seçildi. Yılın Yönetmeni Ödülü’ne ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ adlı oyunla Berkun Oya değer bulundu. Yılın Kadın Oyuncusu, Ve Diğer Şeyler Topluluğu’nun ‘Yüzyılın Aşkı’ oyunuyla Sanem Öge; Yılın Erkek Oyuncusu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Küheylan’ adlı oyunuyla Fatih Sevdi ve Sıfır Nokta İki’nin ‘Bazı Sesler’ adlı oyunuyla Ushan Çakır oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.