Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Topal’a büyük onur

Desteklediği sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olan Fenerbahçeli Mehmet Topal’a, renkli eko dopler ve ultrasonografi cihazı bağışladığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nce ‘onursal üyelik’ belgesi veridi...

|

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki Acil Tıp Anabilim Dalı’na renkli eko dopler ve ultrasonografi cihazı aldı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi acil servisine cihazın teslimi sırasında Fakülte Dekanı Profesör Doktor Özgür Enver ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Doktor İbrahim İkizceli ev sahipliğinde bir tören yapıldı. Törenden sonra Mehmet Topal ve eşi Selda Topal’a Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı tarafından onursal üyelik belgesi verildi.

‘Desteğe devam edeceğiz’

Onursal üyelik için teşekkür eden Topal, “Amacım, binlerce hasta vatandaşımızın daha iyi şartlarda hizmet alabilmesine katkı sağlamak ve değerli doktorlarımızın işini bir nebze olsun kolaylaştırmaktı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkiye’nin her yerinden gelen hastaların şifa bulduğu ve saygın hekimlerin yetiştirildiği önemli bir bilim yuvası. Bu nedenle herkesin gücünün yettiğince katkıda bulunmasını değerli buluyorum. Biz aile olarak bundan böyle de elimizden geldiğince desteklerimizi sürdüreceğiz. Ayrıca buraya emek veren tüm hocalarımıza bizim bir teşekkür borcumuz olduğunu düşünüyorum” dedi. Tören sonrası hastaları ziyaret eden Mehmet Topal, acil servis çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.