Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Toplu taşımada ünlü var! 'Metrobüsün en keyifli hali'

Ünlüler, zaman zaman toplu taşıma araçlarıyla seyahat ediyor. Kimi otobüs, kimi metro, kimi metrobüs kullanıyor. O isimlere Salih Bademci da dahil oldu. Dilek Taşı'nın Mustafa'sı, metrobüsteki fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

|

Kanal D'nin; yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği dizisi Dilek Taşı'nda rol alan Salih Bademci, şehir içi ulaşımı için toplu taşımayı tercih etti.

Ünlü oyuncu, arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüste çekilen fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"BİR UÇTAN BİR UCA İSTANBUL"

Nurhan Özenen, sosyal medyada gündem olan poza, "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düştü. Salih Bademci ise aynı kareyi "Metrobüsün en keyifli hali" mesajıyla yayınladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.