Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuğba Özay çok tepkili

İstanbul’da gerçekleştirilen CHP ön seçimlerinde 1’inci Bölge’den milletvekili aday adayı olan Tuğba Özay basın açıklaması yaptı.

|

Gençlerin önünü açın diyenleri ikiyüzlülükle suçlayan Özay, kendisine destek verenlere de teşekkür etti. Özay, yazılı yaptığı açıklamada “Biz genç beyinler asla yılmayız. Hele ki benim ruhumda bir insan her zaman savaşçı olmuştur. Kimseye yalakalık da yapmış değilim. Eğer öyle olsaydı emin olun çok daha farklı koşullarda çok daha farklı yerlerde olurdum” dedi. Denizler, Ali İsmailler ölürken ‘kalantorların’ koltuk sevdasında olduğunu öne süren Özay, “Tabii ki Meclis’te de olmak ama biz bu mücadeleleri yıllardır dışarıda da veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.