Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuğba Özay: Şimdiki aklım olsa evliliğimi kurtarırdım!

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle de dikkat çeken Tuğba Özay, 1994 yılında başlayan mankenlik kariyeri ve Milano'da dünyaevine girdiği İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile biten evliliğine dair dikkat çeken itiraflarda bulundu.

|

Tuğba Özay, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Modellik kariyeriyle ilgili konuşan ünlü isim, "Okul yıllarımda arkadaşlarım, 'Fiziğin çok güzel, manken ol' dediklerinde öfkelenirdim. Sektöre ön yargılı yaklaşırdım" dedi.

"YURT DIŞINDAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİM"

Modellik hayalim yokken 16 yaşında Bodrum tatilimde bir ajans tarafından keşfedildim. Yurt dışından gelen teklifleri ailemden uzak kalma korkusuyla reddettim. Şimdiki aklım olsa o radikal kararı alırdım.

"EVLİLİĞİMİZ HEP FLÖRTTE KALDI"

2019 yılında boşandığı 10 yıllık eşi Ludovic Fattizzo hakkında "Evliliğimi kurtarabilirdim" diyen Özay, "Farklı ülkelerde olduğumuz için evliliğimiz hep flörtte kaldı. Şimdiki aklım olsa Milano'ya yerleşir, ilişkimizi kurtarırdım" şeklinde konuştu.

12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde hayatlarını birleştiren ikili, dört yıl sonra boşanma kararı almış, altı yıl sonra 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.