Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Tuğba Özay uğurlu geldi'

DMC Müzik'ten çıkardığı 'Biz Ayrılamayız' ve 'Kara Vicdanlı' parçaları ile çıkış yapan Hakan Duman, yeni şarkısı ile adından söz ettirmeyi hedefliyor.

|

Küçük yaşlarda başlayan müzik tutkusuna maddi imkansızlıklar nedeniyle veda edip iş hayatına atılan Hakan Duman, çocukluk aşkı müziğe geri döndü.

Ticaretten kazandığını müziğe yatıran Hakan Duman, 'Biz Ayrılamayız' ve 'Kara Vicdanlı' şarkılarıyla çıkış yaptı. Duman'ın uğuru ise manken ve şarkıcı Tuğba Özay oldu. İlk klibinde Tuğba Özay ile kamera karşısına geçen Duman, yeni şarkısının klibi için de Özay'ın kapısını çaldı.

Önümüzdeki hafta çıkacak yeni şarkısının klibinde de Özay ile kamera karşsıına geçecek olan Hakan Duman, "Tuğba Hanım'la çektiğimiz klip bana çok uğurlu geldi. Kendisi bugüne kadar gelen tüm klip tekliflerini reddetmiş ama bana ve şarkıma çok güvendi. Bu nedenle yeni şarkımın klibinde de birlikte oynayacağız" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.