Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuğba Özerk'e sahnede keçi hediye edildi!

Tuğba Özerk, Mordoğan’ın kurtuluşunun 101'inci yıl dönümünde memleketi İzmir Karaburun Mordoğan Meydanı'nda sahne aldı. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayna şarkıcı, “Bu anlamlı günde kendi memleketimde konser verdiğim için çok mutluyum” dedi.

|

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın kendisine hediye ettiği keçiyi kucağına alan Tuğba Özerk, “Hayatımda daha önce bu kadar güzel bir hediye almamıştım. Can dostum o benim artık" diyerek, keçi ile röportaj verdi.

"MÜZİK PİYASASININ PATRONU BENİM"

Ünlü şarkıcı, Yaklaşık beş yıl önce çıkardığı 'Patron' parçasının yeniden trendlerde yer alması hakkında, “Kendimle yarışıyorum. Müzik piyasanın patronu benim. Şaka bir yana son zamanlarda çok güzel bestelerde çıktı ama hala en çok dinlenenler arkasında yer almak gurur verici” açıklamasını yaptı.

FRİKİK ÖNLEMİ!

Röportajın ardından sahneye çıkan Tuğba Özerk, konserde pembe mini bir elbise tercih etti. 43 yaşındaki şarkıcı, sahnede frikik vermemek için sık sık mini eteğini düzeltti. Karaburun ve çevre ilçelerden gelen hayranlarının kırmayarak istek şarkıları seslendiren Özerk, müzikseverlere yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

"ANNEM BENİ İZLEYİNCE AYRI BİR HEYECAN OLUYOR"

Konserde kendisini dinlemeye gelenler arkasında yer alan annesi Günay Kapani’ye da de sık sık teşekkür eden Tuğba Özerk, “Annem beni sahnede izleyince ayrı bir heyecanlı oluyorum” ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.