Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuğçe Aral'dan Seda Akgül'e: Hodri meydan

Podyumların en uzun bacaklı mankeni olarak tanınan Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından bir pozunu paylaşarak, 'Bacaklarım 117 cm' diyen Seda Akgül'e meydan okudu.

|

Seda Akgül, Instagram hesabından derin bacak dekolteli bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bir takipçisi Seda Akgül'ün fotoğrafına,"Bir bacakların var. Öyle poz veriyorsun, böyle poz veriyorsun.Hepsinde bacaklar ön planda" yorumunu yapmıştı.

Seda Akgül ise "Sende de 117 cm bacak olsun, sen de koy" yanıtını vermişti.

Manken Tuğçe Aral ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seda Akgül'e meydan okudu.

Tuğçe Aral, instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Bizde gelenektir, büyüklere hürmet edilir ama 117 cm bacak boyu nedir ablacım? Boy belli, en belli, yaş belli. Yine saygısızlık etmeyelim ama fotoğrafı şuraya bırakıp, notumuzu yazalım. Benimki bir fazla 118 cm. Ölçtürelim dersen de, hodri meydan" notunu düştü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.