Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Tuğçe Kandemir kimdir, nasıl ünlü oldu? Tuğçe Kandemir boyu ve yaşı kaç, nereli?

Şarkıları ile milyonların ilgisini çeken Tuğçe Kandemir, internet ortamında şarkı söylediği videolarla adını duyurdu. Asıl mesleği ise edebiyat öğretmenliğidir. Ankaralı olan Kandemir, Bu Benim Öyküm adlı parça ile dikkatleri üzerine çekti. Peki, Tuğçe Kandemir kaç yaşında?

|

Tuğçe Kandemir, Ankara'da doğdu ve eğitimini Mersin Üniversitesi edebiyat öğretmenliği bölümünde tamamladı. bu Benim Öyküm şarkısını seslendirdiği videonun sosyal medyada ilgi görmesiyle ilgi çekti. İşte, Tuğçe Kandemir hayatı...

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

Kandemir, 23 Şubat 1996 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Babası memur, annesi ise ev hanımı olan sanatçı, iki çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 8 yaşında müziğe ilgi duymaya başladı. Mersin Üniversitesi'nden edebiyat öğretmeni olarak mezun oldu.

Atanmayı beklediği dönemde Bu Benim Öyküm başlıklı şarkısının internette yayılmasıyla ünlü oldu. İlginin artması üzerine bir yapım şirketi ile anlaştı ve şarkıya bir klip çekildi. Bu Benim Öyküm yılın en iyi çıkış yapan şarkısı oldu. Daha sonra söylediği Gülü Soldurmam, Yanlış ve İçimdeki sen (Bilal Sonses ile) şarkıları da 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.

ŞARKILARI

"Bu Benim Öyküm" (2018)
"Yanlış" (2018)
"İçimdeki Sen" (ft. Bilal Sonses) (2018)
"Gülü Soldurmam" (2019)
"Yelkovan" (2019)
"Yağmur" (2019)
"El-Âlem" (2020)
"Kurban Olduğum" (2020)
"Kördüğüm" (Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ile) (2020)
"Ne Güzel Yaratmış" (2020)
"Seni Öptüğüm Sokak" (Eypio ile) (2021)
"Ah Ellerim Kırılaydı" (2021)
"İğdeli Yar (Remix)" (2021)
"Kahverengi Gözlerin" (Sevda Yüklü Şarkılar) (2021)
"Sakın Ola" (2021)
"Saçlarıma Yıldız Takana" (2022)

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.