Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Türkan' çaldı Sultan oynadı

Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal’la katıldığı AVM etkinliğinde ‘Türkan’ şarkısını duyunca kayıtsız kalamadı. Türk Sineması’nın Sultan’ı tempo tutup hayranlarıyla dans etti

|

Türkan Şoray, Anneler Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe kızı Yağmur Ünal’la katıldı. Carrefour İçerenköy AVM’de hayranlarıyla sohbet eden oyuncu, üç saat boyunca durmaksızın fotoğraf çektirerek, imza dağıttı. Bir ara alışveriş merkezinde Demet Akalın’ın ‘Türkan’ şarkısı yankılanınca ayağa kalkıp tempo tutan Şoray, hayranlarıyla karşılıkla dans etti.
“Allah’ın bana bahşettiği en güzel hediye kızım. Annelikten güzel bir duygu düşünemiyorum” diyen oyuncu, kızı Yağmur Ünal’ın orada bulunan bir bebeği kucağına almasıyla duygularını gizleyemedi:
“Umarım bir gün benim de böyle güzel bir torunum olur da severim onu. Anneanne olmak çok isterim doğrusu” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.