Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Türkiye beni olgunlaştırdı’

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde, ‘Kösem Sultan’ın gençlik yıllarını canlandıran Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou, Türkiye’de yaşadıklarının kendisini olgunlaştırdığını söyledi

|

Türkiye’yle birlikte 55 ülkede yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinin ilk sezonunda rol alan Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou, çekimlerde yaşadıklarını Yunan basınına anlattı. ‘Kösem Sultan’ın saraya ilk geldiği gençlik dönemini canlandıran 19 yaşındaki oyuncu, Türkiye’deki deneyimlerinin kendisini olgunlaştırdığını dile getirdi.

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisi sayesinde uluslararası oyunculuk kariyerine adım atan Anastasia, “Türkiye’de unutamadığınız bir anın var mı?” sorusuna, “Türkiye benim için çok büyük bir deneyim oldu. Yeni bir kültürle tanıştım. Orada daha da olgunlaştım. Çevremde, başarıya ulaşmam için cesaretlendiren insanlar yer aldı” yanıtını verdi. Geçtiğimiz hafta Romanya’da dizinin tanıtımına katılan oyuncu, kontratının halen devam ettiğini ve yeni bir proje için teklif aldığını söyledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.