Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Twitter’da Demet Akalın, instagram’da Meryem Uzerli

Şarkıcı Demet Akalın, anneler günü yaklaşırken sosyal medya hesabından bir anket sonucu paylaştı.

|

Anneler gününe sayılı günler kala bir firmanın yaptığı anket, magazin dünyasında sosyal medyayı en faal kullanan anneleri ortaya çıkardı.

Meryem Uzerli ve Demet Akalın isimlerinin zirvede olduğu anket sonuçlarını paylaşan Akalın, magazin dünyasında sosyal medyayı faal olarak kullanan diğer annelerin de adını ekleyerek onlara adeta bir saygı duruşunda bulundu.

Sosyal mecrayı en iyi şekilde değerlendiren anneleri seçmeye çalışan ankette twitter’da en yıldız anne Demet Akalın olurken, instagram’da Meryem Uzerli birinci oldu.

İşte Demet Akalın’ın o anketle ilgili paylaşımı:
"Ankette en yıldız anne twitter’da ben, instagram’da Meryem seçilmiş. Bütün annneler yıldızdır benim gözümde. Anne olmayı hak eden tüm vicdanlı annnelerin günleri bayram gibi olsun. Gülbenimin, Tubamın, Pelin’in, Nurgülümün... Daha nice yıldız annnenin." (Sözcü)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.