Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Üç Kız Kardeş bitiyor mu, final mi? Üç Kız Kardeş sezon finali mi oluyor?

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydının aynı adlı kitabından TV ekranlarına uyarlandı. Dizide üç kız kardeşin öyküsü anlatılıyor. Dizinin başrollerinde de Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisi 16. bölümle izleyeni merakta bıraktı. Peki, Üç Kız Kardeş bitiyor mu, yeni sezon ne zaman?

|

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Üç Kız Kardeş'te bir sezon son buluyor. İclal Aydın'ın kitabından ekrana uyarlanan dizi 16. bölümde sezon arası veriyor. Gelişmenin ardından Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezon tarihi de araştırlmaya başladı.

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİNAL Mİ, BİTİYOR MU?

Sevilen dizi Üç Kız Kardeş, yoğun bir sezonun ardından 16. bölümle sezon finali yapıyor. dizinin yeni sezona 17. bölümle kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon tarihi ise henüz bilinmiyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi isimler yer alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.