Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ulan İstanbul yeni bölümde sürpriz isim!

Ekranların vazgeçilmez dizisi Ulan İstanbul yeni bölümüyle yine çok heyecanlı. 20. Bölümü ile ekrana gelecek olan Ulan İstanbul'a Karlos damgasını vuracak. Dizinin yeni bölümüne katılan sürpriz ismi ise herkes merakla bekliyor.

|

Ferdi ve Karlos kılıktan kılığa giriyor

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions’ın üstelendiği sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde Serdar Orçin konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Serdar Orçin dizide, yardım dernekleri kurarak gönüllülerden para toplayan, sonrada o bağışlarla ortadan kaybolan dolandırıcı Rıfat Kulunç (Serdar Orçin) karakterini canlandırıyor. Rıfat’ı hedeflerine alan Ferdi (Kaan Yıldırım) ve Karlos da (Erkan Kolçak Köstendil) Rıfat’ı kafalamak için kılıktan kılığa giriyor.

“Ulan İstanbul”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.