Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Umut dolu bir film yaptık’

.

|

‘Çocuklar Sana Emanet’in yönetmeni Çağan Irmak, “Alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil. Umut dolu bir proje yaptık” dedi.

‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Dedemin İnsanları’ ve ‘Unutursam Fısılda’ gibi Türk sinemasının unutulmaz filmlerine imza atan yönetmen Çağan Irmak’ın, Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı son filmi ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası Vadistanbul’da yapıldı. Organizasyona oyuncular, Engin Akyürek, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer katıldı. Filmin başrol oyuncusu Akyürek, “Heyecan dolu bir işe imza attık. İnşallah haziran ayında bu filmimiz Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” dedi. Yönetmen Irmak ise “Bu proje, alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil. Umut dolu bir projeye yaptık” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.