Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Ünal Bey'den EDHO açıklaması

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Ünal Bey' karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu, önceki gün eşi Gülenay Kalkan'la beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

|

Baş başa alışverişe çıkan Tarık Ünlüoğlu-Gülenay Kalkan çifti, ilk olarak Beymen mağazasına uğradı. Daha sonra Eataly markette evleri için mutfak alışverişi yaptı.

Alışveriş sonrası yakın dostları ile Cantinery'de bir araya gelen çift, burada da uzun süre arkadaşları ile vakit geçirdi.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine ilişkin sorulara cevap veren usta oyuncu, "Yaptığımız iş gerçekten çok başarılı. Harika bir ekip var kamera arkasında. Sağ olsun seyircimiz de her bölümde bizi yalnız bırakmıyor. Onların bu desteği bizi işimizi daha iyi yapmaya, daha güzel yapmaya teşvik ediyor" açıklamasında bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.