Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ünlü oyuncuya ahlaksız teklif

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Yasin'i İdris Nebi Taşkan yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Taşkan'a Orta Doğulu kadınların para karşılığı yemeğe çıkma teklifi yaptığı öğrenildi.

|

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın 'Yasin'i, İdris Nebi Taşkan önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. İdris Nebi Taşkan, usta oyuncu Filiz Taçbaş ve şarkıcı Semra San ile yemek yedi. Taçbaş, genç oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KADINLAR AKŞAM YEMEĞİ İÇİN PARA TEKLİF EDİYORMUŞ
Taşkan, “Filiz Abla ve Semra’yla bol bol sohbet ettik. Onlar bana bol bol öğüt verdi” dedi.

Filiz Taçbaş, “İdris’in telefonunu biraz kurcaladım, neler var neler. Kızlar onu rahat bırakmıyor, özellikle Arap dünyasından çok mesaj gelmiş.

Yemek yeme karşılığında 50 bin dolar (191 bin 185 TL) teklif eden, özel arabasıyla fotoğraflarını atan kızlar gördüm” diyerek kahkaha attı. (MESUT YILMAZ)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.