Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ÜNLÜLER TÜRBELERE KOŞTU

Kadir Gecesi’nde, camiler ve türbeler dolup dolup taştı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de türbe türbe gezerek dua etti...

|

Önceki gece Kadir Gecesi dolayısıyla camiler ve türbeler, ünlü isimleri ağırladı. Beşiktaş’taki Yahya Efendi Türbesi’ne gelenler arasında Seray Sever, Eren-Serap Talu, Nilüfer Bulut, Sedat Doğan ve Hilal Cebeci vardı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar birçok vatandaşın ve ünlülerin akınına uğrayan türbeye gelen son isim ise; Mehmet Aslan oldu. Aslan, namaz kılıp dua ettikten sonra Sultanahmet Camii’ne gideceğini söyledi.

KA­DİR GE­CE­Sİ­’N­DE DU­A ET­Tİ

Be­şik­ta­ş’­ta for­ma gi­yen İb­ra­him To­ro­man, Ka­dir Ge­ce­si­’n­de Be­bek Ca­mi­i’n­de iba­de­ti­ni ye­ri­ne ge­tir­di. Tec­rü­be­li oyun­cu, ge­çen se­zon ta­kım ar­ka­da­şı Se­zer Öz­tür­k’­le tar­tış­tı­ğı için sü­re­siz ola­rak kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­mış­tı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.