Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Urfalıyam Ezelden son bölümde herkes o sahneye kilitlendi!

Star Tv ekranlarında yayın hayatına devam eden Urfalıyam Ezelden yine herkesi ekrana kilitledi. Ceylan ve Cemal'in sürpriz karşılaşmaları ikiliyi şaşırtırken izleyenlere de duygusal anlar yaşattı. Urfalıyam Ezelden son bölüm ayrıntıları haberimizde..

|

Ceylan, Cemal’den uzaklaşacak mı?

Cemal’in evliliği hakkındaki gerçekleri öğrenen Ceylan bir karar vermek zorundadır. Cemal’in hayatında olursa kaldıramayacağı şeyler yaşayacaktır. Cemal’den uzaklaşmaya da gönlü el vermez.

Cemal ve Ceylan’ı birlikte gören Selva, Halil’i de yanına alarak evi terk etmek ister ancak Cemal’in sert tepkisi ile karşılaşır. Halil ve Selva’nın yeri Cemal’in yanıdır!

Çetin tahliye oluyor!

Cemal bunlarla uğraşırken, Çetin’in dava günü gelir ve Çetin tahliye olur. Tüm aile Çetin’in yeniden aralarında olmasına çok sevinir.

Tüm bunlar olurken Ceylan kendine Türkan’la bir hayat kurar ve Cemal’den iyice uzaklaşır. Ancak kaderin bir cilvesi onları yeniden bir araya getirecektir.

URFALIYAM EZELDEN SON BÖLÜM

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.