Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Van'da Orhan Ölmez konseri

Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Ölmez, Van'ın Edremit ilçesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Ölmez ile birlikte şarkı söyledi.

|

Edremit Kaymakamlığı ve belediye, Ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam sanatçı Orhan Ölmez'i misafir etti. Van Gölü sahilindeki Edremit ilçesinde iftar açan yaklaşık 5 bin kişi, daha sonra sahne alan Orhan Ölmez konseriyle coştu.

Ölmez'in seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar, duygusal parçalarla zaman zaman hüzünlense de sahur vaktine kadar coşkulu ve eğlenceli bir zaman geçirdi. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Ölmez, geceyi organize eden Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'ye teşekkür etti.

Ölmez'in isteği üzerine sahneye çıkan Kaymakam Çiçekli, Ölmez'in bir şarkısına eşlik etti ve dinleyicilerden bolca alkış aldı. Ölmez, konser sırasında platforma çıkan minik hayranlarıyla dans etmeyi de ihmal etmedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.