Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ve Alişan ekrana dönüyor

Şarkıcı Alişan yeni bir televizyon projesi için anlaşma yaptığını ve yakın zamanda yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

|

Şarkıcı Alişan, önceki gün City's AVM'de objektiflere takıldı. Ece Erken ile Demet Akalın'ın arasında yaşanan polemiğe sosyal medya üzerinden Erken'e destek paylaşımı yaparak dahil olan Alişan, bu konu hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermekten kaçındı. Babalık sevinci yaşmak için gün saymaya başlayan şarkıcı, "Tüm hazırlıklar tamamlandı. Her geçen gün heyecanımız artıyor. Tek dileğimiz oğlumun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi" dedi. Bu arada yeni bir televizyon projesi için anlaşma yaptığını ve yakın zamanda yeniden ekranlarda olacağını söyledi. SEÇKİN ŞENVARDAR

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.