Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Voonka Beauty’e Özlem Süer imzası

Türkiye’nin ilk likit ve saşe kolajen ürünlerine sahip Voonka Beauty serisi, modacı Özlem Süer imzası taşıyan yeni ambalajlarını, Özlem Süer House’da tanıttı.

|

Süer’in açılış konuşması gerçekleştirdiği etkinlikte, Dr. Ayşegül Çoruhlu ise kolajenin cilt sağlığı için önemini anlattı. Birçok ünlü ismin katıldığı davette, serinin yeni üyeleri Voonka Beauty Collagen Gummies ve Voonka Collagen Beauty Blue Hyaluronic Acid Cream de katılımcıların beğenisine sunuldu. Modacı, “Voonka ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, beni çok heyecanlandırdı. Onlar için hazırladığım tasarımın temelinde, Voonka’nın da çıkış noktası olan doğa var. Benim çok içime sinen bir tasarım oldu. Umarım tüketilerde de aynı hisleri uyandırır” dedi. MESUT YILMAZ

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.