Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yağmur Sarıoğlu: Tekrar uçuşlara başlayacağım

Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu ile eşi Yağmur Sarıoğlu, önceki gün Aqua Florya AVM’de bulunan balık restoranı çıkışı objektiflere yansıdı.

|

Arkadaş çevresi ile vakit geçiren Sabri-Yağmur Sarıoğlu çifti, restoran çıkışı muhabirlere poz verip soruları cevaplandırdı.

"TEKLİF OLURSA DEĞERLENDİRECEĞİM"
"Antrenör kursumu bitirdim, gelen teklif olursa değerlendireceğim. Şimdilik herhangi bir proje yok arkadaşlar. Hali hazırda olan dükkanlarıma gidiyorum" diyen eski futbolcu, sözü eşine bıraktı. Pilot olan Yağmur Sarıoğlu ise "Ben de tekrar uçuşlara başlayacağım. Birkaç eksiğimi tamamladıktan sonra hazırım" açıklamasını yaptı.

Kısa süren sohbet sonrası muhabirlere teşekkür eden çift, kendilerini bekleyen özel araçlarına binerek AVM'den ayrıldılar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.