Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Yargılamayı çok mu seviyorsunuz?’

Tuba Büyüküstün, Bodrum’da sevgilisi Umut Evirgen’le samimi fotoğraflarını eleştirenlere, “Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Size ayna olmayı kabul ediyorum” diyerek, tepki gösterdi.

|

Sevgilisi Umut Evirgen’le Bodrum tatilinde sarmaş dolaş çıkan fotoğraflarını eleştirenlere, Tuba Büyüküstün’den sert tepki geldi. Oyuncu, ailesinin de onay vermediği iddia edilen kareler için, “Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor?” diyerek sitem etti.

Sözlerine “Kendin olmak güzeldir” diyerek, devam eden Büyüküstün, “Daha başarılı... Daha iyi bir eş... Daha iyi bir çocuk... Daha iyi bir ebeveyn... Daha önemli ya da saygı değer olmak, günahsız hissetmenizi mi sağlıyor? Bu hayatta daha
mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum” dedi.

Oyuncu, Instagram’dan “Beni algılama biçiminiz, sizin yansımanızdır. Size tepkimse, benim farkındalığımdır” notunu paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.