Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

YARIM ASIRLIK YASEMiN

Yeni albümüyle müzik dünyasında “Ben de varım” diyen komedyen Yasemin Yalçın, 50'nci doğum gününü kızları ve dostlarıyla kutladı

|

'Arasırabesk' adlı albümüyle müzik dünyasına adım atan Yasemin Yalçın, 50’nci yaşını kızlarıyla birlikte kutladı.
Eşi İlyas İlbey’in Kastamonu’da film çalışmalarında olduğu için katılamadığı doğum gününde iki kızı Eylül ve Eda annelerini yalnız bırakmadı. Yeni albümüyle dikkatleri üzerine çeken Yalçın, dostlarıyla bir araya geldi.

‘Yazarlar evi’nde kutladıAnnelerine sürpriz bir doğum günü hazırlayan iki kardeş, “Öyle genç gösteriyor ki, biz onu annemiz olarak değil ortanca kız kardeşimiz olarak görüyoruz” dedi.
Yalçın, doğum gününü iki kızıyla ve arkadaşlarıyla albümünün prodüktörü Mazlum Çimen’in ortağı olduğu Ortaköy’deki 'Yazarlar Evi' adlı mekanda kutladı.
Kısa zamanda ilgi gören albümü için iddiasız konuşan sanatçı, şarkıları 70’li yılların altyapısına göre seslendirdiğini söyledi.

“BENi KIZLARIMIN ABLASI SANIYORLAR”

Yasemin Yalçın, "Beni kızlarımın yanında görenler onların ablası sanıyor. Yaşımı gösteren bir fiziğe sahip olmadığım için çok şanslıyım. Hiç kimse yarım asrı geride bıraktığıma ve boyumca iki çocuk sahibi olduğuma inanmıyor.Yaşımı çok daha büyük yazıyorlar şaşırıyorum. Oysa 49’u geride bıraktım” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.