Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yaz sıcağına Latin rüzgarı

Latin müziğinin en iyi seçkileriyle tanınan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu’nun Ege turnesi yarın başlıyor. Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek 3 günlük turnede Sicimoğlu, Latin All Stars grubuyla birlikte Ege sahillerini coşturacak.

|

Danslarıyla, müzikleriyle ve daha birçok çeşitli gösterileriyle sevenlerini büyüleyen Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star grubu sırasıyla Kuşadası, Bodrum ve Çeşme’de olacak. 3 gün sürecek turnede dostluğun ve sevginin gücünü müziğine yansıtmayı amaçlayan Ayhan Sicimoğlu, Latin müziğine kattığı özgün yorum ile sevenlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

7 Ağustos’ta Kuşadası’nda (Kuşadası AVM Amfitiyatro) başlayacak turne, 8 Ağustos’ta Bodrum’da (Tudors Bar) devam edecek.
9 Ağustos’ta ise Çeşme’de (Çeşme Köy) sevenleriyle bir araya gelecek Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Star grubu Ege sahillerini adeta renklendirecek.

7 Ağustos Salı 21:00 - Kuşadası/KUŞADASI AVM AMFİTİYATRO
8 Ağustos Çarşamba 21:00 - Bodrum/TUDORS BAR
9 Ağustos Perşembe 20:30 - Çeşme/ÇEŞME KÖY

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.