Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yaza eğlenceli veda

Cemiyet hayatının renkli simaları, Quality of Magazine’in Mika-Der yararına düzenlediği ‘Yaza Veda Kışa Merhaba’ partisinde bir araya geldi

|

İş, cemiyet ve magazin dünyasının tanıdık simaları, Dalmaz Center’da gerçekleşen ‘Yaza Veda Kışa Merhaba’ davetinde buluştu. Quality of
Magazine dergisinin, Minik Kalplerle Elele Derneği (Mika-Der) yararına düzenlenen geceye; Işıl-Rüştü Reçber, Figen-Hayati Babaoğlu, Süreyya Yalçın-Ozan Baran, Aslı Hünel-Savaş Yurtsever, Sedefhan Oğuz, Emel Yıldırım, Saruhan Hünel, Yüksel Mermer, Özlem Yıldız ve Perihan Akı katıldı.
Derginin genel yayın yönetmeni Salih Keçeci’nin ev sahipliğini yaptığı organizasyonda, Mika-Der yararına bir de açık artırma düzenlendi.
Keçeci’nin yönettiği açık artırmada, Perihan Akı tarafından hazırlanan ay-yıldızlı tişörte, iş insanı Bülent Kaya, 10 bin TL ödedi. Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE orkestrasının performansıyla renk kattığı partide, Hande Dönmez ve Umut Açıkgöz romantik şarkılar seslendirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.