Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeliz Yeşilmen'den Süreyya Yalçın'ın zayıflığına yorum!

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Bodrum tatilinden yeni fotoğraflarını yayınladı. Renkli kareleriyle sosyal medyada çok konuşulan ünlü ismin aşırı zayıflığına oyuncu Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi.

|

2008'de vefat eden, dünyanın en zenginleri listesinde yer alan iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, 2016'da Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdürmeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde tatil için Bodrum'a gelen Yalçın'ın paylaştığı tatil fotoğraflarındaki aşırı zayıf hali dikkatlerden kaçmamıştı.

Sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan sosyetik güzel, "Herkes zayıflığımı konuşuyor. Beni merak etmeyin. Ben sağlıklı ve mutluyum" açıklamasında bulunmuştu.

"RENKLİ GÜN"

Yalçın, son olarak 4.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından Bodrum'da çekilen yeni pozlarını "Renkli gün" notuyla peş peşe yayınladı.

Ünlü isim gönderisindeki yorumları sınırlamasına rağmen, bir kez daha eleştiri oklarının hedefi olmaktan kurtulamadı. Süreyya Yalçın'ın fotoğraflarını yayınlayan bir magazin sayfasına, oyuncu Yeliz Yeşilmen'den de yorum gecikmedi.

"GEÇMİŞ OLSUN"

44 yaşındaki Yeşilmen, sosyetik güzelin renkli karelerine; "Aman Allah'ım, geçmiş olsun" yorumunu yaptı.

Diğer sosyal medya kullanıcıları ise "Birkaç kilo alsa çok daha güzel olur", "Kafayı Süreyya Yalçın’ın zayıflığıyla mı bozdunuz?" ve "Bikini, Süreyya'dan daha kilolu" gibi mesajlar yazdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.