Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeliz Yeşilmen'in babası hayatını kaybetti! 'Yoğun bakımda acı çekiyordu'

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen yaşamını yitirdi. Acı haberi duyuran Yeşilmen, "Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz" dedi.

|

Yeliz Yeşilmen'in 1.5 aydır yoğun bakımda tedavi gören babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Sık sık babası için dua isteyen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu.

"BANA ÇOK ACI VERİYOR"

Biricik Cemomuzu kaybettik. Bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1.5 aydır yoğun bakımda acı çekiyordu. 25 yıllık Parkinson hastası, deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu.

Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybeden Cemal Yeşilmen, ikindi namazına müteakiben Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.