Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeni programını annesiyle kutladı

Manken- sunucu Irmak Atuk, annesi Sevim Atuk ve yakın dostlarıyla Kalamış'ın nezih mekanlarından biri olan The Bosphorus Restaurant’da yemek yedi.

|

Survivor'a yarışmacı olarak girdiği dönemden bu yana Acun Medya ailesiyle işbirliği devam eden Irmak Atuk; "Artık bende Tv 8,5 ailesindeyim, yeni magazin programımız Magazin Masası ile izleyicinin karşısındayız" dedi. Program sunuculuğu ve mankenliğin dışında bambaşka projelerle ve farklı sürprizlerle ekranlarda olacağını sözlerine ekleyen Irmak Atuk, yaptığı işi çok sevdiğini belirterek “Hiç bir şey ve hiç kimse beni işimden ayrı bırakamaz. Ne özel hayatım ne de başka bir şey… Ben sadece işime aşığım ve bu yaz bambaşka bir Irmak göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Yeni programını annesi ve yakın arkadaşlarıyla kutlayan Irmak Atuk, The Bosphorus Restaurant’da keyifli bir akşam geçirerek dostlarıyla bol bol sohbet etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.