Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

YENi YAŞA YENi AŞK MI?

Mert Fırat, 33’üncü doğum gününü önceki gece Beyoğlu’ndaki Yan Bar adlı mekanda kutladı.

|

Fırat’ın ‘İntikam’ dizisinden rol arkadaşı Beren Saat partiye sevgilisi Kenan Doğulu olmadan katıldı. Çok güzel bir gece geçirdiğini söyleyen Meltem Cumbul’a partide ‘Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Cihangir’i Tolga Sarıtaş eşlik etti.
Fırat’ın mekandan birlikte çıktığı genç kadın gazetecileri fark edince yanından hızla uzaklaştı. Kız arkadaşının kim olduğunu söylemeyen oyuncu, “Sevgilim yok” dese de ikilinin 300 metre yürüdükten sonra tekrar bir araya gelmesi “Birlikteler mi?” sorusunu akla getirdi.

SÜRPRİZ YAKINLAŞMA
Doğum günü partisinde Sarp Levendoğlu’nun eski sevgilisi, oyuncu Begüm Birgören, ‘Behzat Ç.’ dizisinde ‘Hayalet’ karakterini canlandıran İnanç Konukçu’yla gece boyunca samimi bir şekilde eğlendi. İkili, çıkışta flaşlar patlayınca yüzlerini saklamaya çalıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.