Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeşillenmiş bir kış

.

|

FULYA TANYOL - Yeşil rengi tüm tonlarıyla birlikte kış koleksiyonlarında yerini aldı! Kışın soğukları kapıya dayanmışken, içimizi ısıtmak için kalın dokular tercih ederiz. Kazaklarda da yeşil renk yaygın olarak kullanılmaya başlanıyor. Evet, yeşil salaş gömlekler, trençkotlar, pantolonlar, deri ceketler, midi etekler, şapkalar, şallar ve daha birçoğu ile kışa renk getirmek tamamen sizin elinizde... İçimizdeki canlılığı, tazeliği ortaya çıkaran yemyeşil kıyafet tercihleri ile göz kamaştıran, iddialı ve dikkat çekici bir görünüm yakalamak mümkün.

Triko dönemi


Triko elbiseler sonbahar ve kış aylarının kurtarıcı parçalarından biridir. Triko elbiseler yavaş yavaş bir gardırop klasiği olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İster postal ya da topuklu çizmelerle, ister blazer ve oversize kabanlarla bir araya getirin. Her biriyle güçlü bir uyum yakalaması garanti altında... Tek renk triko elbisenizin üzerine aynı renk tercih edeceğiniz bir paltoyla sezon trendi monokrom görünümü yakalayabileceğiniz gibi, ekose veya neon gibi trend paltolarla da tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Bordo dudaklar


Bu kış kırmızının koyu tonlarını, bordo ve vişne çürüğü renkleri çok göreceğiz. Sadeliğin giderek ön plana geçtiği ve bu kuralın makyaj trendlerini de etkilediği bugünlerde bordo ruj bütün bu kurallara karşı gelerek, kendi özgürlüğünü ilan etti. Her ten rengine giden bu ton hem gündüz hem de gece kullanıma uygun. Kimi zaman asi kimi zaman seksi bir görünüm veren bordo tonları hem ünlüler dünyasında hem de sokak modasında ön plana çıkıyor. Bordo dudaklar, sonbahar ile kış mevsimleri için asla modası geçmeyecek ve gerçek bir güzellik trendi olarak kalacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.