Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeşim Ceren Bozoğlu günden güne eriyor! Yırtmacıyla hayran bıraktı

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İki kıyafet denediği anları sosyal medyadan paylaşan ünlü isim, fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

|

'Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası 58 kilo vererek bambaşka birine dönüşmüştü.

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından elbise denediği anları paylaştı.

"SİZCE HANGİSİ?"
Ünlü oyuncu önce kırmızılar içinde bir elbise denedi. Ardından da derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile kamera karşına geçti. Kırmızı ve siyah iki farklı elbisede boy gösteren Bozoğlu, paylaşımının altına "Nihayet son ikiye kalmayı başardık, sizce hangisi?" notunu düşerek takipçilerinin fikrini sordu. Öte yandan ünlü oyuncunun fit hali dikkat çekti.

Ünlü oyuncuya çok sayıda "Her geçen gün daha da güzelleşiyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.