Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeşim Salkım: Bizim gibi manyaklar...

Bu yıl 2'incisi düzenlenen Cumhuriyet Okulları Performans Sanatları Yılın En İyileri Ödül Töreni, Maslak TİM’de gerçekleşti.

|

Cumhuriyet Okulları öğrencileri tarafından yapılan anketler spordan sanata, modadan iş dünyasına, sanattan sinemaya birçok alanda sahiplerini buldu. Ödül töreninde birçok ünlü ismin dışında Cumhuriyet Okulları tam kadro yerini aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Medya 4×4 organizasyon kurucusu Engin Taşkıran tarafından organize edilen törende 'Yılın Onur Meslek Ödülü'nü Perihan Savaş, Erdal Özyağcılar, Erkan Can, Levent Ülger aldı. 'Yeşilçam Ödülü'nü Müjdat Gezen, 'Yılın En Beğenilen Pop Müzik Kadın Sanatçısı Ödülü'nü Yeşim Salkım, Yılın En İyi Düeti Ödülü'nü Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen aldı.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde 40 isme ödül ve plaket verildi. TİM'de yapılan ödül töreninin sunuculuğunu ünlü şovmen Mert Palavaroğlu ve Star TV ekran yüzü Melis Sander yaptı.

YEŞİM SALKIM MUHABİRLİĞE ÖZENDİ

Ödül töreninin yapıldığı salona girişte basın karşısına geçen Yeşim Salkım, eline mikrofonları alarak magazin basınına övgüler yağdırdı. "Sizin yaptığınız iş çok zor. Bizim gibi manyaklar ile uğraşıyorsunuz, saygı duyulası bir iş" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.