Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yeşim Salkım İstanbul'u terk ediyor!

Yeşim Salkım, Sabah gazetesine verdiği röportajda, seneye Bağkur'dan emekli olacağını ve radikal bir karar alarak oyunculuğu bırakacağını söyledi. Salkım, İstanbul'dan taşınıp Bodrum'a yerleşeceğini de ekledi.

|

Yeşim Salkım, İstanbul'dan taşınıp Bodrum'a yerleşeceğini söyledi. Salkım, "Bunu ilk kez söylüyorum; Bodrum'a yerleşme kararı aldım. Gelecek yıl Bağkur'dan emekli oluyorum. Şu an yazdığım kitabın ardından annemi ve küçük kızım Ada'yı alıp gideceğim." dedi.

YEŞİM SALKIM: BELLİ BİR YAŞA GELİNCE EMEKLİYE AYRILMALI İNSAN
Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaşa gelince emekliye ayrılmalı insan" diyerek medyadan uzaklaşacağını söyledi.
Yeşim Salkım, Günaydın'dan, Ömer Karahan'a verdiği röportajda, Rabbim bana güzel bir hayat nasip etti.Varlığı da gördüm, yokluğu da"diye konuşan güzel oyuncu, "Çok iyi bir anne – baba büyüttü beni. Babam öğretmendi, asker bir dedem vardı. 4 yaşında Fransız anaokuluna giden, el bebek gül bebek büyütülen bir insanım. Annem ve babam ayrılınca zor günler yaşadım. Sonra bir adamla tanıştım; o adam bütün hayatımı değiştirdi. Hayatın her yönünü yaşadım ben" dedi.

ANNEM VE KIZIMLA YAŞAYACAĞIM
Yeşim Salkım, "Bunu ilk kez söylüyorum; Bodrum'a yerleşme kararı aldım. Gelecek yıl Bağkur'dan emekli oluyorum. Şu an yazdığım kitabın ardından annemi ve küçük kızım Ada'yı alıp gideceğim.'dedi.
Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaşa gelince emekliye ayrılmalı insan…Arnavut kızıyım, arkadan konuşmam" diye de ekledi. (Sabah)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.