Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yıldız Tilbe ve Gülden Karaböcek, Bursa'da hasret giderdi

Yıldız Tilbe ve Gülden Karaböcek, yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Bursa'da bir restoranda müzikseverlerle buluşan Karaböcek, konser sonrası Yıldız Tilbe'yi izlemeye gitti.

|

Kuliste bir araya gelen Yıldız Tilbe ve Gülden Karaböcek hasret giderdi. "Ben de sizin hayranınızım" diyen Tilbe, kendi elleriyle kahve pişirerek, efsane şarkıcıya ikram etti. Gülden Karaböcek'e kızı Nur Karaböcek ve oyuncu Yağız Yılmaz da eşlik etti.

"YILDIZ'A SÜRPRİZ YAPTIK"
Yağız Yılmaz, sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe ve Gülden Karaböcek'in birlikte fotoğraflarını paylaşarak, "Bizzat kendi elleriyle mis gibi kahve yaptı, gönlümüzü aldı, affettik. Şaka, şaka. Bu önceden kararlaştırılmış, Yıldız'ımla araşmış, Gülden'imize küçük bir sürpriz yapacaktık. Ancak bizim sahne daha erken bitince biz Yıldız'a sürpriz yapalım dedik. Kulis baskını yaptık. Galiba iyi de ettik, şu cicilere bakın" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.