Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Youtube’un 1’incileri

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala dünyanın en büyük video paylaşım sitesi ‘Youtube’ 2014 yılının en popüler videolarını açıkladı.

|

Türkiye’de ve dünyada 2014’te YouTube’a damgasını vuran videolar, kanallar ve anlar ‘YouTube Rewind’ başlığı altında toplandı. Google resmi Türkiye blogunda yer alan listeye göre, Türkiye’de en çok izlenen video, Kanal D’nin yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği ‘Ulan İstanbul’ dizisinde ‘Karlos’ (Erkan Kolçak Köstendil) ve ‘Yaren’ (Şebnem Bozoklu) ikilisinin seslendirdiği ‘Yanarım’ düeti ‘Türkiye’de En Çok Neler İzlendi?’ başlığıyla verilen listede 36 milyon 444 bin 663 kez tıklanarak birinci sırasında yer aldı. ‘Türkiye’de En Çok İzlenen Müzik Videoları’ listesinde de ‘Kalbimin Tek Sahibine’ isimli şarkısıyla İrem Derici 86 milyon 202 bin 302 kez tıklanarak zirvede yer aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.