Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman? Yüzüklerin Efendisi (The Lord of The Rings) hangi kanalda?

Bir döneme damga vuran Yüzüklerin Efendisi dizi olarak izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları ve konusu heyli merak uyandıran The Lord of The Rings'den ilk görüntü de paylaşıldı. Peki, Yüzüklerin Efendisi oyuncuları kim, konusu nedir?

|

Yüzüklerin Efendisi dizisi için nefesler tutuldu. Diziden ilk kare de paylaşıldı. Amazon Prime'da yayımlanması beklenen The Lord of The Rings yani Yüzüklerin Efendisi dizisi ilk sezonunda rekor harcama ile çekiliyor. Peter Jackson imzasıyla ekrana gelecek olan Yüzükleirn Efendisi dizisi yayın tarihi haberimizede...

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yüzüklerin Efendisi (The Lord of The Rings) dizisinin gösterim tarihi 2 Eylül 2022 olarak belirlendi. Dizinin Amazon Prime üzerinden izleyici ile buluşması bekleniyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Peter Jackson imzalı Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit serisinden farklı olarak yüzyıllar öncesine gidecek. Henüz dizinin konusuna dair detaylar paylaşılmadı.

Dizide; Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman rol alıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.