Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Zayıflamayı keşfettiler!

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve estetik alanında uluslararası birçok başarılı çalışmaya imza atan Özlem Posbaşoğlu, Türkiye’de yeni nesil zayıflama akımının öncüsü Imperial’in Nişantaşı’ndaki yeni yerini özel bir davetle tanıttı.

|

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve estetik alanında uluslararası birçok başarılı çalışmaya imza atan Özlem Posbaşoğlu, Türkiye’de yeni nesil zayıflama akımının öncüsü Imperial’in Nişantaşı’ndaki yeni yerini özel bir davetle tanıttı. Mekanın şıklık ve konforu, konukların beğenisini kazandı. Organizasyona; Pınar Altuğ Atacan, Doğa Rutkay Kamal, Feryal Gülman, Pelin Kaya, Burcu Şendir, Arzu Kunt, Begüm Özer, Gülden Büyükuçak, Bige Çalışkan, Eda Güzelcik ile Zeynep Madra gibi cemiyet, iş ve magazin dünyasından birçok kişi katıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.