Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Zeynep Casalini'den yeni şarkı: Köprüler

Zeynep Casalini, sözleri Çağlar Yerlikaya'ya, bestesi Nuri Harun Ateş'e, düzenlemesi Hüseyin Cevahir Vural'a ait 'Köprüler' isimli şarkısını, Pasaj Müzik etiketiyle 8 Aralık'da dijital platformlarda yayınladı.

|

Zeynep Casalini'nin yeni şarkısı 'Köprüler'in akustik ve dinamik yapıya sahip düzenlemesi, temiz ve dinlerken yormayan soundu dikkati çekiyor.

Türkiye'nin önemli müzik adamlarından Volkan Öktem (davul), İlter Kurcala (davul) ve Gündem Yaylı grubunun eşlik ettiği şarkının vokal kaydı Ankara Stüdyo Mars'ta, geri kalan tüm kayıtlar İstanbul'da Dut Yapım'da tamamlandı. Mastering'i Çağlar Türkmen, miksini Uğur Memiş hazırladı.

'Köprüler'in video klibi, birçok videoda birlikte çalıştığı yakın dostu Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekildi. Bodrum'da eski bir tersanede başlayan çekimler tarihi yarımadanın farklı doğal mekanlarında 2 günde tamamlandı.

'Duvar', 'Dokunma Bana', 'Nilüfer', 'Unutursun', 'Yeter ki', 'İmkansız Diyemem', 'Yas Uykusu' gibi hit şarkıları ile geniş bir dinleyici kitlesine kavuşan Zeynep Casalini, Türkiye'nin en önemli kadın vokalleri arasında yer almayı başardı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.