Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ziynet Sali: Arabeski kim sevmez ki?

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Ziynet Sali, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Özlem Kaya ve Burak Sanuk imzalı siyah elbisesiyle göz kamaştıran Sali, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

|

Geçtiğimiz günlerde New York Times Meydanı'nda dev ekranda fotoğrafı yayınlanan Ziynet Sali, "Güçlü bir Türk kadını olarak orada yer almaktan gurur duydum" dedi.

"SAMİMİ ŞEYLER DİNLEYİCİYE DAHA ÇOK GEÇİYOR"
'Dışarıda Yağmur Var' şarkısını söylerken çekilen videosunu sosyal medyada yayınlayan ve arabesk yorumuyla çok konuşulan Sali, "Bazı arabesk şarkıları çok severim. Arabeski kim sevmez ki? Fark ettim ki, plansız programsız, içinden geldiği gibi yapılan, samimi şeyler dinleyiciye daha çok geçiyor" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.