Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ziynet Sali: İnsanın sabrı taşıyor

Şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Sali, şarkıcı Sıla tarafından darp edilerek kolunun kırıldığı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

|

Şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Etiler'de bir AVM’de yürüyüş yaparken görüntülendi.

Sözcü'nün haberine göre; Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında “Sıla, Ziynet Sali'nin kolunu kırdı” iddiaları hakkında konuştu.

Sali “Bu konuları mahkemede konuşacağım arkadaşlar, gerçekten konuşma yasağım var. Tabii çok konuşanları bir susturmak gerekiyor ama onuda yargı yoluyla halledeceğiz. Kimseyle derdim yok zaten, ama sürekli ve ardı arkası kesilmeyen haksızlıklardan dolayı insanın sabrı taşıyor. Bu kadar çirkinleşmenin alemi yoktu, insan belli bir yere kadar iyi niyetini koruyabiliyor. Konu zaten yargıda avukatım ilgileniyor “dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.