Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı 23 Nisan? Zuhal Topal'da bugün birinci kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada bugün haftanın kazanan isim açıklanacak. Gelinlerin yemekleri hazırladığı programda kayınvalideler puanlamayı yapıyorlar. Haftanın birincisini Zuhal Topal açıklayacak. Peki 23 Nisan'da Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?

|

Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün yayınlanıyor. Cuma günleri Zuhal Topal'la Sofrada kazanan isim açıklanıyor. En yüksek puanı alan isim ödülü kazanacak. Bu haftanın birincisi olan isim merak ediliyor. Peki 23 Nisan'da Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı, birinci kim oldu?

ZUHAL TOPAL'DA BUGÜN BİRİNCİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün yayınlanıyor. 23 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada birincisi belli oldu. Gelin Özge şampiyon oldu Ferdane ise ikinci oldu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.